Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Dr. Vekerdy Tamás - "Kisiskoláskor küszöbén..."


Tokaj Fesztiválkatlan

2017. augusztus 21. 18:00

Dr. Vekerdy Tamás számtalan munkakörben dolgozott: pszichológiatanár, egyetemi docens, a magyarországi Waldorf óvoda és iskola szervezésében is közreműködött. Számos kitüntetéssel ismerték el munkáit. 1975 óta jelennek meg könyvei. Például Jól szeretni című alkotása nagyon sok példányban fogyott a könyvespolcokról.

Mit várhatunk el a jó óvodától a gyerek érdekében? Játék és mese, mint a legjobb iskolaelőkészítés. Az iskolába óvodás megy! Egy-két-három év alatt érnek meg a gyerekek igazán az iskolára, nagyon nagy egyéni különbséggel. Fiúk és lányok. Az első hetek – az első hónapok az iskolában. A gyerekek testi és lelki szükségletei. A rossz gyerek előnyei – a jó gyerek hátrányai. Írás és olvasás? Mikor? Helyesírás, nyelvtan? Mikor? Az iskolaérettség fogalma. Az egyéni eltérések fontossága. A “lassú” gyerek. Élmény és öröm nélkül nincs hatékony tanulás. És a szorongás? Visszafogja a teljesítményt… Az osztályzás kérdése. Érdemes buktatni? A tanító tekintélye, mint gyermeki szükséglet. Ki értékel? A tanár? A gyerek? Együtt?